+32 (0)14 59 12 70
Nieuws

SPORT GLIDE ™

Nieuw in 2018: de Sport Glide™, de factory custom die alles kan – cruisen, forensen en touren. En hoewel hij klassieke stijlelementen heeft van de Harley-Davidson Touring lijn, heeft de Sport Glide een compacte en moderne look die toch helemaal eigen is.  

Laatste toevoeging aan de nieuwe Harley-Davidson Softail® lijn

Nieuw 43mm upside-down voorvork plus hydraulische achterschokbreker met verstelbare veervoorspanning

Aangedreven door de Milwaukee-Eight 107 V-Twin motor

Zowel de kuip als de zadelkoffers zijn snel en eenvoudig te verwijderen

Volledige LED verlichting en elektronische cruise control

De nieuwe Harley-Davidson® Sport Glide™ zet je zomaar op het verkeerde been. Het is een agressieve factory-custom cruiser, die dankzij een verwijderbare kuip en zadelkoffers perfect uitgerust is voor zowel cruisen als touren of woon-werkverkeer. De veelzijdige Sport Glide is wendbaar en stijlvol voor in de stad, maar is minstens zo geschikt voor de lange afstand of weekendjes naar de Ardennen.

Als negende model op basis van het gloednieuwe Harley-Davidson Softail® platform en de laatste in een lijn van 100 high-impact motorfietsen die de onderneming in 2027 geïntroduceerd wil hebben, presenteert de Sport Glide een aantrekkelijke combinatie van technologie en stijl.

Ontworpen met het oog op lichtvoetigheid en stijfheid, levert het nieuwe Softail chassis van de Sport Glide wendbaarheid en handling performance, terwijl de stijf gemonteerde Milwaukee-Eight 107 V-Twin aandrijflijn een enorm koppeltapijt op het asfalt legt, voor buitengewone acceleratie en vermogen bij het inhalen.

De Sport Glide is leverbaar in drie effen kleuren: Vivid Black, Twisted Cherry en Silver Fortune.