+32 (0)14 59 12 70
Nieuws

H-D® 2021: Passie, Avontuur en Vrijheid

Harley-Davidson biedt motorrijders in 2021 nog meer prestaties, stijl, technologie en vrijheid. Highlights van de nieuwe lijn zijn de indrukwekkende Street Bob® 114 en de vernieuwde Fat Boy 114 cruisers, evenals trendy nieuwe stylingopties voor drie populaire high-performance baggers: Street Glide® Special, Road Glide® Special en Road King® Special. En als klap op de vuurpijl presenteert H-D vier super premium touring modellen, ontworpen en gebouwd door het Custom Vehicle Operations-team.

SOFTAIL®

Harley-Davidson Softail®-modellen bieden een pure, eerlijke rijervaring en combineren hedendaags vermogen en vooruitstrevende technologie met authentieke Amerikaanse stijl. Nieuw voor de Softail-lijn van 2021 krijgt de Street Bob® een grotere cilinderinhoud met de Milwaukee-Eight® 114 motor. Wat bleef is zijn minimalistische stijl en no-nonsense prestaties. Dit nieuwe model heet Street Bob 114.

Ook nieuw voor 2021 is de restyling van de legendarische Fat Boy® 114, ditmaal met veel hoogglanzend chroom. De acht Harley-Davidson Softail-modellen variëren in stijl van klassiek tot custom tot vies en duister, en elk model is klaar voor alles wat jij er als rijder mee van plan bent.

TOURING

In de collectie Harley-Davidson® Specials voor 2021 vind je drie hot rod baggers met behalve verfrissende branie ook heel wat innovatieve features. Met hun stevige attitude en vette Milwaukee-Eight® 114-vermogen combineren de Road King® Special, Road Glide® Special en Street Glide® Special indrukwekkende looks met de royale touring capaciteiten van het Harley-Davidson® Touring-chassis. Deze motorfietsen zijn gebouwd voor eindeloze kilometers in het zadel.

Voor 2021 hebben de Street Glide® Special en Road Glide® Special nieuwe two-tone lakopties en een keuze uit een zwarte of glanzend chromen afwerking: een keuze tussen donker en duister, of juist wat traditioneler. Alle Special-modellen zijn nu uitgerust met het krachtige Ventilator luchtfilter met een wasbaar filterelement en nieuwe, low-profile motorbescherming.

CVO™

Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations™ is het toppunt van Harley-Davidson stijl en design. De 2021 CVO™-modellen worden gebouwd voor de meest veeleisende klanten en bieden waanzinnige afwerkingen, geavanceerde technologie, exclusieve componenten en een aandacht voor detail die grenst aan het obsessieve. Iedere CVO wordt ontwikkeld en gebouwd volgens fabriekskwaliteitsnormen en gedekt door Harley-Davidson®-garantie. De Milwaukee-Eight® 117-aandrijflijn - de grootste cilinderinhoud en het meeste vermogen dat Harley-Davidson af-fabriek aanbiedt - is exclusief voor vier premium CVO-modellen, die in beperkte oplage gebouwd en geleverd worden.

De CVO-lijn voor 2021 omvat de CVO™ Limited, CVO™ Street Glide®, CVO™ Road Glide® en CVO™ Tri Glide®. Elk 2021 CVO-model heeft nieuwe lak en nieuwe graphics. De CVO Road Glide en CVO Street Glide introduceren highfidelity Stage II Harley-Davidson® Audio powered by Rockford Fosgate.